Cemal Can'ın maske isyanı! Survivor büyük final

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2020 de büyük final için geri sayım başladı. Cemal Can, Barış ve Yasin Survivor finali için Türkiye'ye döndü! Korona virüsü döneminde Domikte bulunan yarışmacılar havalimanında maske şoku yaşadı. Cemal Can maske için neler söyledi?

Survivor 2020 büyük finali için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. TV8 ekranında seyirci karşısına çıkan Survivor da finalistler belli oldu. Cemal Can, Barış ve Yasin finale çıkmaya hak kazandı. Korona virüsü salgını nedeniyle ekrandaki diziler çekimlerini durdurmak zorunda kalmıştı. Bu durum Survivor 2020'nin izlenme rekorları kırmasına neden oldu. Dominik Cumhuriyet'inde gerçekleştirilen çekimler için karantina uygulandı. Korona virüsü salgınının ne kadar ciddi olduğunu bilmeyen yarışmacılar Türkiye'ye döndüklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Acun Ilıcalı'nın özel jeti ile İstanbul'a gelen Cemal Can, Barış ve Yasin havaalanında maske takmak zorunda kaldı. Cemal Can'ın maske yorumu ise herkesi güldürdü. Cemal Can maskeyi sürekli mi takacağız diye sordu. Korona virüsü salgınının etkilerinden uzakta Dominik Cumhuriyet'inde bulunan yarışmacılar vaka sayılarını da öğrendi. Havaalanında yüzlerce kişinin sevgi gösterisinde bulunduğu Cemal Can, Yasin ve Barış duygu dolu anlar yaşadı. Survivor 2020 de en son elenen isim Berkan olmuştu. Cemal Can, Survivor 2020'de finale çıkmayı başaran ilk yarışmacı oldu. Berkan ve Barış arasındaki halk oylamasından ise Barış galibiyetle ayrıldı. Milyonların sevgilisi haline gelen yarışmacılar büyük finalde kazanan olmak için yarışacaklar. Halkın gönderdiği sms sonuçlarına göre Survivor 2020 şampiyonu belirlenecek. Acun Ilıcalı final bölümünün korona virüsü nedeniyle halka açık yapılmayacağını belirtmişti. Yarışmacıların aileleri ve yakın arkadaşlarının katılacağı final bölümü 13 ve 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek. İlk olarak yarı final yapılacak. Bu sayede finalde yarışacak olan iki kişi belirlenecek. Cemal Can ve Barış'ın finalde karşı karşıya gelmesi bekleniyor. 5 aylık Survivor 2020 macerası da final bölümünün ardından sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.