Caner Çalışır neden öldü? Caner Çalışır ölüm sebebi
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır'ın ani ölümü gündeme bomba gibi düştü. 31 yaşındaki Caner Çalışır neden ödü sorusu merak konusu oldu. Caner Çalışır cenaze törenine ünlü isimler akın etti. Kerimcan Durmaz Caner'in cenazesinde gözyaşlarına boğuldu.

Sosyal medya sayesinde hayatımıza giren Caner Çalışır, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Caner Çalışır'ın ölüm haberi magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı olarak ünlenmeyi başaran Caner Çalışır'ın neden öldüğü hayranları tarafından merak konusu oldu. Kerimcan Durmaz bir süredir küs olduğu Caner Çalışır'ın cenazesinde gözyaşlarına boğuldu. Selin Ciğerci'de hayatının en kötü gününü geçirdiğini söyledi. Ünlü sanatçı Demet Akalın ise Caner Çalışır'ın ne kadar iyi kalpli bir insan olduğuna dikkat çekti. Sosyal medyada bir milyona yakın takipçisi bulunan Caner Çalışır, 31 yaşında hayata veda etti. Caner Çalışır'ın uzun süredir çoklu organ yetmezliği sorunuyla mücadele ettiği öğrenildi. Bir süredir sağlık durumu kötü olan fenomen isim, hastanede tedavi altına alınmak istememişti. Korona virüsü nedeniyle hastaneye yatmayı reddeden Caner Çalışır'ın ani ölümü tedavisinin eksik yapıldığı iddialarına neden oldu. İrem Derici'de sosyal medyadan yaptığı açıklamada Caner ile olan son konuşmasını aktardı. Caner'in hayat dolu olduğuna dikkat çeken ünlü sanatçı, neler zorluklara göğüs gerdim bu hastalığında üstesinden gelirim dediğini söyledi. Lakin, Caner Çalışır'ın umutlarının aksine hastalığı yenmesi mümkün olmadı. Öte yandan Caner Çalışır'ın cinsel kimliği de tartışma konusu oldu. Gay olduğunu açıklayan fenomen ismin ölümünün ardından sosyal medyada tartışmalar alev aldı. Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşını savunan bir açıklama yaptı. Danla Biliç'te Caner'in ölümünün ardından kötü konuşan insanlara ateş püskürdü. 31 yaşındaki fenomen, cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.