Birol Güven’in Dizisi Ev Yapımı Yayınlandı! Kamera Arkası Görüntüleri İse Çok Komik!

Birol Güven’in Dizisi Ev Yapımı Yayınlandı! Kamera Arkası Görüntüleri İse Çok Komik!

Türk televizyonlarının efsane yapımcılarından biri olan Birol Güven’in yeni dizisi Ev Yapımı geçtiğimiz Perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Çok merak edilen dizi hakkında internette “Ev Yapımı ilk bölüm full tek parça izle” şeklinde aramalar yapılıyor. Hem dizinin ilk bölümünü hem de yayınlanan oldukça ilginç kamera arkası görüntülerini izlemek için yazımızı okumaya devam edin!

Dünyanın İlk Ev Yapımı Dizisi!

Birol Güven, Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi efsane dizilerin arkasındaki isim. Şu sıralarda ise Seksenler dizisinin çekimlerini gerçekleştirmekteydi. Ancak coronavirüs salgını patlak verince birçok dizide olduğu gibi Seksenler dizisi çekimleri de durduruldu. Bunun üzerine ise Birol Güven müthiş bir planla geldi: Çekimleri tamamen evlerde yapılan bir dizi! Oyuncular ise Seksenler dizisi ekibi!

Ev Yapımı dizisinde oyuncular aynı zamanda set çalışanı oldu. Çekimleri evlerde teknik ekiplerin dışarıdan destekleriyle tamamladılar ve böylelikle ilk bölüm hazırlanarak Perşembe günü izleyicilerle buluştu. Ev Yapımı dizisi ilk bölümüyle sosyal medyadan oldukça olumlu yorumlar aldı. Ev Yapımı dizisi ilk bölüm full tek parça olarak aşağıdan izleyebilir, dizinin yeni bölümlerini de TRT 1 canlı izle bağlantısını kullanarak her Perşembe günü saat 20.00’da izleyebilirsiniz.

Kamera Arkası Görüntüleri De Yayınlandı!

Çekimleri tamamen evden gerçekleştirilen bir dizinin nasıl olduğu haliyle izleyiciler tarafından merak ediliyor. Daha önce bu fikri Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisiyle kısmen de olsa hayata geçirmişti. Ancak Ev Yapımı dizisi, tamamen bu fikir üzerine inşa edilmiş bir konsept. Dizinin ilk bölümüyle birlikte kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Görüntülerde hem Birol Güven’in bu fikrin nasıl ortaya çıktığına dair açıklamaları hem de çekimler sırasında yaşanan eğlenceli anlar yer alıyor.

İşte Ev Yapımı dizisi 1. Bölüm kamera arkası görüntüleri:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.