Ali Sunal, Babası Kemal Sunal’ın Filmlerini İzlemiyor! Peki Sebebi Ne?

Ali Sunal, Babası Kemal Sunal’ın Filmlerini İzlemiyor! Peki Sebebi Ne?

Kemal Sunal, şüphesiz Türk sinemasının en efsane isimlerinden biri. Aynı zamanda Türk komedisinin de öncülerinden. Kemal Sunal, filmlerinin üstünden yıllar geçmesine ve birçok filmi artık ezberlenmiş olmasına rağmen hala insanları güldürmeyi başarıyor. 7’den 70’e herkes Kemal Sunal’ı tanıyor ve filmlerini en az bir kere izlemiş durumda. Ancak oğlu Ali Sunal’dan herkesi şaşırtacak bir itiraf geldi. Ali Sunal, babasının filmlerini izlemediğini açıkladı. Peki sebebi ne? İşte detaylar!

Ali Sunal Neden Babasının Filmlerini İzlemiyor?

Kariyerini tıpkı babası gibi oyunculuk yönüne çevirmiş olan Ali Sunal, son olarak Show TV ekranlarının favori komedi programı Güldür Güldür Show’un sunuculuğunu gerçekleştiriyor. Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir canlı yayında takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Sorulardan biriyse babasının filmlerini izleyip izlemediğine yönelikti. Gelen cevap ise oldukça şaşırtıcıydı.

Ali Sunal kendisine yöneltilen soruya "Kaybettiğimizden beri izleyemiyorum. Kızımla inşallah." Sözleriyle cevap verdi. Ali Sunal daha önce de benzer bir açıklama yapmış ve babasının filmlerini izlerken çok duygulandığını, kötü olduğunu ve bu sebeple izleyemediğini dile getirmişti. Aynı zamanda çocukları olduğunda dedesini tanımaları adına çocuklarıyla birlikte Kemal Sunal filmlerini izleyebileceğini dile getirmişti.

Kızıyla Birlikte İzleyecek!

Ali Sunal geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamada babasının filmlerini çocuğuyla birlikte izleyebileceğini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra 2019 yılında, Ali Sunal’ın Nazlı Kurbanzade ile olan evliliğinden ilk çocukları olan Nar dünyaya geldi. Nar filmleri anlayabilecek yaşa geldiğinde babası ile birlikte dedesi Kemal Sunal’ın efsane filmlerini izleyecek.

Ali Sunal’a canlı yayın sırasında babası hakkında yöneltilen sorular bununla sınırlı değildi. Başarılı oyuncuya sesinin babasına çok benzediği, bunu daha önce duyup duymadığı hakkında bir soru yöneltildi. Ünlü oyuncunun cevabı ise "Babam bile söylemişti." oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.