Alef Dizisi Nereden İzlenir? Alef Dizisi Hangi Kanalda?

Alef Dizisi Nereden İzlenir? Alef Dizisi Hangi Kanalda?

Alef dizisi için geri sayım başladı. Başarılı oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerinde yer alacağı dizi sıra dışı konusu ve gizemli atmosferiyle büyük merak uyandırıyor. Dizinin şimdiye kadar yayınlanmış olan fragman ve teaser görüntüleri de merakları iyice arttırdı. Ancak dizi severlerin Alef dizisi için bekleyişi sona ermek üzere. Bu sırada diziyi merakla bekleyenlerin aklında ise “Alef dizisi saat kaçta?”, “Alef dizisi hangi kanalda?”, “Alef dizisi nereden izleyebilirim?” gibi sorular yer alıyor. Tüm bunların cevabını yazımızda bulabileceksiniz.

Büyük Bekleyiş Sona Eriyor!

Alef dizisi bu akşam bekleyenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk mistik polisiye dizisi olma amacıyla yola çıkan dizinin galası yapıldı. Dizinin oyuncu kadrosunda usta isimler yer alıyor. Ayrıca dizinin yönetmen koltuğunda oturan kişi de ödüllü yönetmen Emin Alper. Bu açıdan dizi her yönden mükemmel gibi görünüyor. Ayrıca dizi 8 bölümden oluşacağı için maddi kaygılarla senaryoyu uzatmak ve konunun dışına çıkmak gibi birçok yerli dizide gördüğümüz hatalara da düşülmeyeceğini söylemek mümkün. Peki Alef dizisi polisiye tutkunlarının beğenisini kazanmayı başarabilecek mi? Bu sorunun cevabının belli olmasına saatler kaldı.

Alef Dizisi Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Alef dizisi bu akşam yani 10 Nisan Cuma günü 21.30’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Diziyi BluTV veya FX Türkiye üzerinden izlemek mümkün olacak. Yani diziyi standart televizyon kanallarından izleyebilmek mümkün değil. Diziyi merakla bekleyenlerin aklında ise “Alef dizisi nasıl izleyebilirim?” sorusu yer alıyor. Dijital yayın platformlarına aşina olmayanlar için gereken tüm bilgiler yazımızda.

FX Türkiye kanalı yalnızca D-Smart, KabloTV, Turkcell TV+, Vodafone TV ve Türk Telekom Tivibu gibi ücretli yayın platformlarında yer alıyor. Ancak standart uydu alıcısı kullanıcısıysanız yine de diziyi izlemeniz mümkün. Tek yapmanız gereken ise BluTV aboneliği başlatmak.

BluTV Nasıl Üye Olunur?

Alef dizisi BluTV’ye özel bir yapım. Bu yüzden izleyebilmek için BluTV üyeliğinizin olması gerekmekte. Peki Türkiye’nin ilk dijital yayın platformu BluTV üyeliği nasıl açılır?

BluTV aboneliğinizi başlatmak için bağlantısını kullanabilirsiniz. Sonrasında kredi kartı veya banka kartı bilgilerinizi sisteme girmeniz gerekmekte. BluTV aboneliği ayda 19,90 TL ücretinde. İptal etmediğiniz sürece bu miktar kartınızdan çekilecektir. Aboneliğinizi tamamladıktan sonra çeşitli yerli, yabancı film ve dizileri, BluTV’nin kendi hazırladığı özel yapımları yüksek çözünürlükte ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Anahtar Kelimeler:
AlefAlef DizisiBlutv
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.