Bu Üniversite Bahar Şenliğini De Uzaktan Yapacak!

Bu Üniversite Bahar Şenliğini De Uzaktan Yapacak!

Maltepe Üniversitesi, koronavirüs salgını nedeniyle eğitimi uzaktan, dijital imkanlarla gerçekleştirmeyi sürdürürken okulun kültürel etkinliklerini de ihmal etmeyeceklerini açıkladı. Her yıl final sınavlarından önce yapılması gelenek haline gelen bahar şenliği bu yıl online olarak yapılacak.

Kampus Fest10line adı verilen ve iki gün boyunca devam edecek olan festivalde konserlerin yanı sıra kişisel gelişim programları da yer alacak. Ünlü sanatçılar Oğuzhan Koç ve Simge öğrenciler için canlı yayında konserler verecek. Bahar şenliği, üniversitenin sosyal medya  hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. 


ETKİNLİKLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR


Ülkemizin en büyük kampüslerinden birine sahip olan okullarında yer alan açık hava sahnesinde senelerdir çeşitli festivaller, bahar şenlikleri, konserler düzenlediklerini dile getiren Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, bu yıl koronavirüse rağmen geleneği devam ettireceklerini dile getirdi.


Koronavirüs salgınının devam ettiği bu zamanlarda öğrencilere moral desteği vermek için hazır olduklarını söyleyen Prof. Dr. Çotuksöken, “Üniversitemizin hem akademik hem de kültürel etkinlikler anlamında teknik donanımı üst seviyede. Derslerin dışında tüm etkinliklerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Müfredat dışı eğitimi de önemsiyoruz. Bugüne kadar yüze yakın çevrimiçi kültürel etkinlik yaptık. Bu etkinlikler her gün birkaç tane olmak üzere sürüyor. Öğrencilerimizle, özellikle de Öğrenci Konseyi ile omuz omuza çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Maltepe Üniversitesi bahar şenliği kapsamında 11 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30’da Oğuzhan Koç, 12 Mayıs Salı günü ise Simge saat 21.30'da üniversitenin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak konserlerde Maltepe Üniversitesi öğrencilerliye buluşacak. Festival bünyesinde yapılacak diğer tüm etkinlikler de sosyal medya hesaplarından düzenli olarak kesintisiz yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.