TRT Haber Canlı izle

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu yani TRT, devlet adına radyo ve televizyon yayınlarını yapan, 01 Mayıs 1964 de özel yasa ile özerk tüzel kişiliğe sahip olarak kurulmuştur. TRT haber ise TRT tarafından 18 Mart 2010 tarihinde kurulmuştur. TRT haber sahibi Türkiye radyo ve televizyon kurumu haber ve spor yayınları daire başkanlığıdır. TRT haber de güncel haberler, siyaset programları, analizler, tartışmalar, spor haberleri, belgeseller, kültür sanat etkinlikleri konu edilmektedir. Trt haberin tek ve en önem verdiği ilkesi doğru ve tarafsız olabilmektir. Hayatın bütün renklerini ekranlara taşımaktadır. Doğru, dürüst ve tarafsız habercilik yapan kanallar arasındadır.

TRT HABER CANLI YAYIN

 TRT haber telefon numarası; 444 0 878

 Faks; 0 312 463 23 35

 E- posta adresi; trthaber@trthaber.com 'dur.

 TRT haber kanal koordinatörü; Yahya Bostan'dır. Adres; TRT genel müdürlüğü Turan Güneş Bulvarı 06540 Or- An Ankara 'dır.

            TRT haber mobil uygulaması da bulunmaktadır. Mobil uygulaması sayesinde akıllı cihazlardan her yerde Trt haber sitesine ulaşılabilir. Canlı olarak haberler dinlenebilir. Ayrıca twitter, facebook ve youtube gibi sosyal medya üyelikleri de bulunmaktadır. Bu sosyal medya araçlarından da TRT haber takip edilebilir.

            TRT Haber, Türksat 4A uydusunda yer alan frekans bilgileri güncellenmiştir. Kanalın Türksat 4A da frekansı; 11958 Polarizasyonu; V- Dikey, Sembol oranı; 27500, fec değeri;5/6 'dır.

 TRT haberi radyolardan da takip etmek mümkündür. Radyo frekansı 95,0 'dır. Radyolardan da canlı olarak istenilen her yerde TRT habere ulaşılabilir.

Anahtar Kelimeler:
TrtHaberIzleTv
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.