Radyo Seymen Dinle Ankara Oyun Havaları | Canlı Radyo Dinle

Radyo Seymen, 107.0 frekasnsında İstanbul ili Pendik ilçesi merkezli yayın yapan ulusal bir radyodur. 1994 yılında Radyo Barış olarak kurulan radyo kanalı, 2010 yılında ismini ve logosunu değiştirerek Vatan Medya Grubu bünyesine katılmıştır. Radyo Seymen, “Türkiye’yi Oynatan Radyo” sloganı ile İstanbul başta olmak üzere karasal yayından ve uydu üzerinden dinlenebilmektedir. Orta ve İç Anadolu’nun en hareketli şarkıları başta olmak üzere bozlak ve halk müziği türlerine yer vermektedir. Ayrıca radyo kanalı hakkında; Radyo Seymen, Radyo Seymen Dinle, Canlı Radyo Seymen Dinle, 107.0 Radyo Seymen Fm Dinle ile ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz canlı akış sayfasına hoşgeldiniz.

Oyun Havasının Doğru Adresi

Ankara havasının vazgeçilmez enstrümanlarından olan yöresel telli çalgımız olan bağlamayı Radyo Seymen'de çalan oyun havalarının ve bozlak tarzının içerisinde duymak oldukça mümkün. Ayrıca Ankara havası duyduğunda yerinde duramayan bir toplum olduğumuz için oyun havası çalarken ayak ve el figürleri ile müziği tamamlamış oluyoruz. Sazın sesi bazen coşkulu ve eğlenceli gelse de bazı zamanlarda da hüzün verici olur. Radyo Seymen dinlerken tüm bu duyguları bir arada yaşayabilirsiniz.

Karasal yayın olarak tüm Türkiye'nin pek çok farklı bölgesinde frekansa sahip olan Radyo Seymen kanalını İstanbul içerisinde 107.0 frekansından takip edebilirsiniz. Ayrıca canlı radyo dinlemek için Radyo Seymen'in resmi web sayfasını veya sitemizi kullanabilirsiniz. Böylece dünyanın her yerinden Radyo Seymen dinlenebilir. Radyo Seymen'in başarısının sırrı olan yayıncılara örnek vermek gerekirse Derman, Hacı Dayı, Eda, Özlem ve efsane radyocusu olarak bilinen 05 Mustafa en başta söylenebilir. Radyo programlarında dinleyicisi ile hoş sohbette bulunan yayıncılar tüm dinleyenlere keyifli vakit geçirmeyi sağlamış oluyor.

https://www.radyodinlek.com/radyo-seymen

Anahtar Kelimeler:
RadyoSeymen Radyo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.