Yemin Dizisinden Ayrılan Özge Yağız’ın Yeni Hedefi Büyük!

Yemin Dizisinden Ayrılan Özge Yağız’ın Yeni Hedefi Büyük!

Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Yemin’de Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, diziden ayrıldı. Dizinin sevenlerini çok üzen bu gelişme başarılı oyuncunun diziye geri dönmesi için imza kampanyaları başlatılmasına kadar vardı. Ancak Özge Yağız hayranları üzülmesin! Çünkü başarılı oyuncu yepyeni bir diziyle ekranlarda kalmayı planlıyor. Bu seferki dizisi ise çok daha büyük bir yapım olacak. Peki Özge Yağız Yemin dizisinden neden ayrıldı? Özge Yağız hangi dizide rol alacak? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Yemin Dizisi’nin Reyhan’ı Diziden Ayrıldı

Oyunculuk kariyerine ilk adımını Adını Sen Koy dizisiyle atan Özge Yağız’ın yükselişi ise Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisi oldu. Bu dizide tam 2 sezon kalan başarılı oyuncu sözleşmesi sona erdiği için diziye veda etti. Hayranlarını üzen haberi ise sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak başarılı oyuncu oyunculuk kariyerinde yükselmeye devam edecek gibi görünüyor.

Özge Yağız Hangi Dizinin Kadrosuna Katılacak?

Sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla Yemin dizisinin öne çıkan oyuncularından biri olmuştu Özge Yağız. Ayrıca kendine oldukça geniş bir hayran kitlesi de oluşturmuş durumda. Her ne kadar dizinin hayranları Özge Yağız’ın Yemin dizisinde yeniden görmek istese de başarılı oyuncunun hedefleri daha büyük.

İddialara göre Özge Yağız’ın bir sonraki oyunculuk deneyimi Kuruluş Osman dizisine katılmasıyla gerçekleşecek. ATV’nin çok sevilen dizisinde Yağız’ın hangi karakteri canlandıracağı konusunda henüz herhangi bir bilgi bulunmamakta. Ayrıca Kuruluş Osman dizisindeki rolünün de şimdilik yalnızca iddialarla sınırlı olduğunu hatırlatalım. Ancak başarılı oyuncuyla ilgili gelişmeleri sizlere sunmaya devam edeceğiz. Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'i ise canlı olarak Kanal 7 izle bağlantısından takip edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.