Murat Yıldırım Öyle Bir Şey Yaptı Ki…

Murat Yıldırım Öyle Bir Şey Yaptı Ki…

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster’deki sunuculuk rolünü Kenan İmirzalıoğlu’na bıraktıktan sonra dizi oyunculuğuna geri dönmüştü. Ünlü oyuncu, Show TV’de yayınlanan Ramo dizisindeki rolüyle oyunculuk alanındaki yeteneklerini sergilemeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun yalnızca oyunculuktaki başarısı değil, gerçek hayattaki kişiliği de birçok kişi tarafından takdir edilmesine sebep oluyor. Murat Yıldırım şimdi ise sosyal medya hesabından bir takipçisiyle yaşadığı olayla hayranlarının kalbini ısıttı. İşte detaylar!

“Annem sanıyordu ki Murat Yıldırım takipçim”

Adana’da çekimleri yapılan Ramo dizisi, bölge halkının ilgisini de Murat Yıldırım üzerinde toplamasını sağlamış durumda. Adanalılar yaşları fark etmeksizin Murat Yıldırım’a hayranlık duymaya ve sosyal medya üzerinden onu takip etmeye başladılar. Bunlardan birisi ise bir takipçisinin annesiydi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan olayda Murat Yıldırım’ın bir takipçisi kendi hesabından şunları yazdı:

“Annem zannediyormuş ki instada takip ettiği herkes onu da takip ediyor. Geçen diyor ki Murat Yıldırım benim takipçim”

Murat Yıldırım ise bu mesajı görünce takipçisinin annesini mutlu etmek istedi ve herkesin içini ısıtacak bir şey yaptı.

Takipçisinin Annesini Takip Etti!

Murat Yıldırım, durumu fark edince o mesajı yayınlayan takipçisine ulaştı ve “Annenizi takip etmek istiyorum adresini alabilir miyim?” cevabını verdi. Sosyal medyayı çalkalayan bu olay ünlü oyuncunun sevenleri tarafından da olumlu yorumlarla karşılandı. Murat Yıldırım’ın hayranları, yaşanan olayı “Ve dünya bir anlığına güzelleşir” şeklinde yorumlarla övgüye boğdu. Murat Yıldırım’ın o mesajı:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.