Adanalı’nın Ünlü Oyuncusu Kolunu Kesip Görüntüleri Yayınladı!

Adanalı’nın Ünlü Oyuncusu Kolunu Kesip Görüntüleri Yayınladı!

ATV’de yayınlanan ve bir zamanların en popüler dizisi Adanalı'nın başrol oyuncularından biriydi Mehmet Akif Alakurt. Ancak Adanalı bittikten sonra oyunculuk kariyeri pek başarılı olmadı. Buna rağmen Mehmet Akif Alakurt, çeşitli skandallarla gündemde kalmaya devam etti. Adanalı’nın yıldız oyuncusunun skandallar listesine şimdi de bir yenisi daha eklendi. Ünlü oyuncu kolunu bıçakla kesip korkunç anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar!

Adanalı’dan Sonra Ününü Koruyamamıştı!

Popülerliğini Adanalı dizisiyle zirveye ulaştıran Mehmet Akif Alakurt Sıla dizisindeki performansıyla da oldukça beğenilmişti. Ancak bir zamanların sevilen oyuncusunun sonraki oyunculuk deneyimleri o kadar başarılı olmadı. Alakurt’un Fatih Sultan Mehmet karakterine hayat verdiği “Fatih” dizisinin ömrü kısa olmuştu.

“Hoşuma Gidiyor Kendime Zarar Vermek”

Adanalı’nın başrol oyuncusu olarak tanınan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Görüntülerde ünlü oyuncu bir bıçakla kolunu kesiyor. Görüntüleri kayda alan kişinin ‘Niye yaptın bunu şimdi anlamadım?’ sorusuna ise “Hoşuma gidiyor kendime zarar vermek.” Sözleriyle yanıt veriyor.

Skandalları Bununla Sınırlı Değil

Mehmet Akif Alakurt, oyunculukta tutunamamasının ardından bu mesleği bıraktığını açıklamıştı ancak yine de gündemde kalmaya devam etti. Adanalı’nın başrol oyuncusu Alakurt daha önce de yolda gördüğü bir yılanı isteyerek öldürmüş ve bu anları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Gelen tepkiler üzerine ise "Hayvanı niye öldürdün diyenlere cevaben. Ölüm de yaşam da Allah'ın emri mantık bu değil mi?" sözleriyle yanıt vermişti. Ayrıca zaman zaman çıkardığı olaylar ve sosyal medya hesabının takipçileriyle olan küfürleşmeleri de çok konuşulmuştu. Ayrıca Türk kadınlarını hedef alan aşağılayıcı ifadeler de Mehmet Akif Alakurt’un skandallarının yalnızca küçük bir bölümünü kapsıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.