Şükran Ovalı ile Caner Erkin'den sosyal medyada yatak fotoğrafı

Bir çok kulüpte forma giyen ve aynı zamanda milli takım formasını terleten futbolcu Caner Erkin ve üç yıl önce nikah masasına oturduğu karısı oyuncu Şükran Ovalı'dan Instagram'da yatak pozu geldi. Sosyal medyanın iyice hayatımıza etki etmeye başladığını gösteren bir magazin haberi bu, insanlar ünlü olsun olmasın artık her yerden popüler sosyal medya siteleri Facebook, Instagram, Twitter gibi sitelere çok enterasan fotoğraflar ve videolar yükleyip takipçileriyle paylaşıyorlar. İşte o kervana katılan ünlü isimlerden gelen yatak pozu..

3 yıl önce evlenen futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesaplarından yatakta vücutlarını yastıklarla kapattığı pozlarını paylaştı.

Oyuncu Şükran Ovalı, 2017 yılında futbolcu Caner Erkin ile evlendi.

2018 yılında kızı Mihran Ela’yı kucağına alan Ovalı, setlere de ara verdi. Zaman zaman eşi Caner Erkin’le samimi pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Şükran Ovalı’dan cesur bir paylaşım geldi.

SOSYAL MEDYADAN YATAK POZU PAYLAŞTILAR
Eşiyle vücudunu emojili yastıklarla kapatan Ovalı, yatak pozlarını Instagram hesabından yayınladı.

Erkin ise eşinin paylaşımını kendi Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Çiftin cesur pozu kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.