Seranay Sarıkaya isyan etti! Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ayrıldı mı?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabı üzerinden ''yeter artık'' dedi. Şöhretin bedelini en ağır şekilde ödediğini söyleyen Serenay Sarıkaya, ''Bugüne kadar sustum, artık susmayacağım. İyiye ve güzele, iftira atarak ulaşamayız'' diye konuştu. 

Genç neslin en sevilen oyuncularından Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla yeniden magazin gündemine girdi. Uzun yıllar boyunca Kerem Bürsin ile birlikte olan Serenay Sarıkaya, ani bir kararla ilişkisini sonlandırmıştı. Kısa bir süre içerisinde adı Cem Yılmaz ile anılmaya başlandı. Atina'da yakalanan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ikilisi aşklarını inkar etmedi. Cem Yılmaz'ın Bodrum'daki evinde tatil yapan çift, sık sık magazin basınıda ilişkileriyle gündeme geldi. Son olarak ayrıldıkları iddiası ortaya atıldı. Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'dan ayrılmak istediği öğrenildi. Ayrılık iddialarına karşısında ünlü çift sessizliklerini korumaya devam ediyor. Lakin, Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabı üzerinden genel bir hesaplaşma yazısı yayınladı. Cem Yılmaz ile olan ilişkisinden bahsetmeyen güzel oyuncu isyan etti. Üstüne çok gelindiğini belirten Serenay Sarıkaya, hakkında her gün farklı bir iddianın ortaya atılmasından dolayı çok yorulduğunu ve sinirlendiğini açıkladı. Ünlü olmanın bedelinin bu denli yıkıcı ve etik, ahlak kurallarını hiçe sayacak şekilde saldırıya uğramak olmadığını söyledi. Bugüne kadar hakkında çıkartılan dedikodulara karşı sessiz kaldığını, lakin artık susmayacağını ifade etti. Seranay Sarıkaya'nın evli insanlarla birlikte olduğu iddiaları gündemi uzun süre meşgul etmişti. Antalya'lı bir iş adamı sayesinde oyunculuk sektöründe yükseldiği iddiası gündeme gelmişti. Cem Yılmaz ile ilişkisi başlamadan önceyse adı Ali Koç ile anılmıştı. Ali Koç'tan bebek beklediği iddialarına sert tepki veren Serenay Sarıkaya, hakkını hukuki yollardan aramaya yoluna başvurmuştu. Cem Yılmaz ilişkisinde ise ikili arasındaki yaş farkıyla ilgili olumsuz eleştiriler yapılmıştı. İnstagram hesabı üzerinden açıklama yapan Serenay Sarıkaya, ''ben de bir insanım, benim de duygularım var'' isyanında bulundu. Hakkındaki iddiaların şiddet içerdiğini savunan güzel oyuncu, ''Her şeyim ortada, hayatımda gizemli ve entrikalı hiçbir şey yok. Kim olduğum, nerede durduğum, neyi savunduğum belli. Beni farklı kalıplara sokmak istiyorlar. Kadına şiddetin farklı bir türüne maruz kalıyorum'' dedi. Serenay Sarıkaya'nın açıklamaları Twitter da gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise genç oyuncunun açıklamalarını samimi bulmadıklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.