Ozan Güven'e kadına şiddetten hapis istemi! Deniz Bulutsuz'dan açıklama

Ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Ozan Güven hakkında 13 yıl 6 ay hapis istemi ile dava açıldı. Ozan Güven hapse girecek mi? İşte ayrıntılar...

Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği gerekçesi ile yargılanacak. Deniz Bulutsuz, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'na şikayette bulunmuştu. Ozan Güven tarafından hakaret ve şiddete uğradığını açıklayan Deniz Bulutsuz, kadına şiddete karşı sessiz kalmayacağını açıklamıştı. Ozan Güven, şiddet iddialarına karşı ''asıl ben şiddete uğradım'' savunmasında bulunmuştu. Toplumun zayıf noktası olan kadına şiddet konusu, Sıla-Ahmet Kural davasının ardından yeniden gündeme geldi. Savcılık tarafından yapılan inceleme sonucunda doktor raporu dikkate alındı. Deniz Bulutsuz'un doktor raporu ''hafif yaralama'' kapsamının dışında bulunduğu için dava açılmasına karar verildi. Öte yandan Ozan Güven'in de doktor raporu aldığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun kollarında ve boynundaki tırnak izleri dikkat çekti. Savcılık soruşturmasının tamamlanmasının ardından dava dosyası  İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede ''hakaret'', ''kasten yaralama'' ve ''cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma'' suçlamalarına yer verildi. Ozan Güven hakkında 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından iddianamenin kabul edilmesi halinde dava duruşması görülmeye başlanacak. Deniz Bulutsuz'un polise verdiği ifadenin detayları da ortaya çıktı. Ozan Güven'i sakinleştirmeye çalıştığını ifade eden Deniz Bulutsuz, ''Yatak odasındaki abajuru alarak duvara vurdu. Uzun süre elinden kurtulmak için mücadele ettim'' diye konuştu. Ozan Güven ise şiddet iddialarını yalanladı. Deniz Bulutsuz'dan ayrılmak istediğini söyleyen ünlü oyuncu, ''Benden ayrılırsan seni rezil ederim diye tehdit etti. Şimdi de toplumdaki itibarimi zedelemek için şiddet iftirasında bulunuyor. Asıl şiddete uğrayan taraf benim'' dedi. Savcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ozan Güven'in evindeki güvenlik kamerası kayıtları istenmişti. Lakin, kamera kayıtlarının silindiği öğrenildi. Dava açılması halinde Ozan Güven hakim karşısına çıkarak hapis istemiyle yargılanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.