MasterChef Türkiye Berker ile Soner şef arasında neler yaşandı?

Acun ılıcalı'nın sahibi olduğu Tv8, aynı zamanda Acun'un yurtdışından bulduğu ve ülkemize uyarladığı formatlara yer veriyor. Bu programlardan biri olan Masterchef Türkiye'de izleyici tarafından sıkı takip ediliyor. Masterchef Türkiye'de Soner şef ve yarışmacı Berker arasında komik anlar yaşandı. Dokunulmazlığı hangi takım kazandı, bireysel dokunulmalığı hangi isim aldı? İşte tüm detaylar..

Tv8'in ilgiyle takip edilen programı MasterChef'de komik anlar yaşandı. Somer Şef ile Berker arasındaki konuşma stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Ekranların ilgiyle takip edilen programı MasterChef'in 13 Ekim'de yayınlanan son bölümünde izleyiciler yine kıyasıya bir mücadele izledi.

DOKUNULMAZLIĞI MAVİ TAKIM KAZANDI
MasterChef Türkiye son bölümde Mehmet, Danilo, Somer şeflerin jüriliğinde pide çeşitleri yapılması istendi.

Yeni oluşturulan mavi ve kırmızı takımın ilk kozlarını paylaştığı dokunulmazlık oyununda her iki takımın da yapmış olduğu pideleri Mehmet, Danilo, Somer şeflerin tadımına sundu ve pide - yarışmacı bazında yapılan jüri oylaması sonucu 5-2'lik skorla mavi takım oyunu kazanarak ilk dokunulmazlığın sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ AYYÜCE
Öte yandan dokunulmazlık oyununda kaybeden kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

Burada Ratatuy isimli yemekle yarışan takım elemanları arasında Eray ile Ayyüce son 2'ye kaldı ve Mehmet, Danilo ve Somer şefler bireysel dokunulmazlığı kazanan ismi Ayyüce olarak ilan etti.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayyüce birazdan kendi takımında ilk eleme adayını Didem olarak belirledi. Sonrasında takım içi oylamayla 2. eleme adayı olarak da Özgül seçildi.

"DÜŞÜNCENE SAYGI DUYUYORUZ AMA ÇOK SAÇMA"
9. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesi Somer Şef ile Berker arasında güldüren bir konuşma yaşandı.

Şef Somer Sivrikaya, Berker'e "Düşüncene saygı duyuyoruz ama saçma" deyince stüdyoda kahkahalar havada uçuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.