Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen aşkı ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni bir aşka yelken açtı. Youtube fenomeni Reynmen'e kalbini kaptıran güzel oyuncunun eğlenceli görüntüleri kameralara yansıdı. Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen aşkı ne zaman başladı? Reynmen kimdir? 

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yeni aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. Doğu Demirkol ile geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklayan Farah Zeynep Abdullah'ın yeni aşkı Reynmen oldu. 30 yaşındaki güzel oyuncunun kendisinden 6 yaş küçük olan Reynmen ile fotoğrafları çekildi. Reynmen ve Farah Zeynep Abdullah'ın bir parkta çekilen fotoğraflar oldukça samimi olduğu görüldü. Birlikte tenis oynadıktan sonra su savaşı yapan ikilinin fotoğraflarının çekildiğinden haberi olmadı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki karakteriyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu, bugüne kadar magazin gündeminde sık sık yer aldı. Doğu Demirkol'dan önce Eser Yenerler ile birlikte olan oyuncu, komik ve eğlenceli erkeklerden hoşlandığını itiraf etti. Reynmen, youtube eklediği içerikler ile adından söz ettirmeyi başardı. Genç kızların sevgilisi olan fenomen isim, Ece Erken ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelmişti. Renkli ve eğlenceli kişiliği ile tanınan Reynmen'in gizli bir sevgilisi olduğu iddia edilmişti. Bu ismin Farah Zeynep Abdullah olduğu öğrenildi. Bir süredir birbirlerini tanımaya çalışan ünlü çift, kısa zamanda büyük bir aşk yaşamaya başladı. Farah Zeynep Abdullah'tan 6 yaş küçük olan Reynmen'in aralarındaki yaş farkını önemsemediği öğrenildi. Yakın çevresine ilk kez aşık olduğunu söyleyen youtube fenomeni, Farah Zeynep Abdullah'ın çok güzel ve sade bir insan olduğuna inandığı öğrenildi. Aşk dedikodularına adı karışan Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Sosyal medyada da gündem konusu olan aşk çoğu kişi tarafından desteklendi. Farah Zeynep Abdullah'ın önümüzdeki sezon yeni bir diziyle ekrana geri dönmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.