Emily Knight yıkandığı suyu ve giydiği iç çamaşırlarını satarak 82 bin lira kazanıyor!

Sapkınlığın bu kadarına da pes artık diyeceğiniz haber Amerika'dan geldi. Ünlü model Emily Knight banyo yaptığı suyu ve giydiği iç çamaşırlarını satıyor. Sosyal medyanın insanların hayatlarını çokça meşgul ettiği şu günlerde, hespalarında milyonlarca takipçi olan ve vücutlarını sergileyen bazı insanlar, her geçen gün kendilerine yeni para kazanma alanları oluşturuyor. Emily Knight'da tam bu isimlerden biri ve aylık 82 bin lira kazanıyor. Peki Emily Knight instagram adresi nedir?

Emily Knight, sosyal medya hesabından bazı takipçilerinin isteği üzerine birkaç hayranına küvette yıkandığı suyu ve kullanılmış iç çamaşırlarını satmaya başladı ve aylık 8 bin pound kazanıyor.

21 yaşındaki Amerikalı model Emily Knight ,sosyal medyayı maddi kazanca dönüştüren isimlerden. Ancak modelin yöntemi oldukça tuhaf ve mide bulandırıcı.

Instagram'dan oldukça cüretkar poz paylaşan 21 yaşındaki model, bir süre sonra hayranlarından gelen teklifi değerlendirmeye başladı.

HER ÖZEL ANINI PARA KARŞILIĞI SATIYOR
Emily, her özel anını para karşılığında takipçilerine satmaya başladı.

Bu işten para kazanmaya başlayan Texas'tan Kaliforniya'ya kadar birçok hayranına küvet suyu ve iç çamaşırlarını satan Emily, bazı hayranlarının isteği üzerine kendilerine, açık selfie, ve kameraya karşı gaz çıkarırken çektiği videolarını da sattığını söyledi.

Hayranlarının istediği en garip şey ise uyurken kendisini kameraya alması.

AYDA 82 BİN TL KAZANIYOR
Sattığı iç çamaşırı, küvet suyu ve diğer şeylerin fiyatlarının değiştiğini söyleyen Emily, bir günlük iç çamaşırlarını 250 dolar, 4 günlük giydiği iç çamaşırını 500 dolar, üzerindeyken mastürbasyon yaptığı iç çamaşırını ise 1000 dolara sattığını dile getirdi.

Ünlü model bu yolla ayda 8 bin pound (82 bin TL) kazanıyor.

Emily Knight Instagram adresi nedir?
Bu ahberlerin çıkmasıyla ününe ün katan ve daha çok kullandığı iç çamaşırını satacak gibi görünen Emily Knight'ın Instagram adresi de en çok merak edilenler arasıan girdi. İki instagram hesabı bulunan Emily Knight'ın toplamda 3,5 milyon civarında takipçisi bulunuyor. Emily Knight instagram adreslerine @emily_knight.tv @emilyknight.tv bu linklerden ulaşabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
AmerikaMagazinEmily Knight
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.