Ebru Şallı’nın 8 Yaşındaki Oğlu Pars Yaşamını Yitirdi

Ebru Şallı’nın 8 Yaşındaki Oğlu Pars Yaşamını Yitirdi

Ebru Şallı’nın 8 yaşındaki oğlu Pars kanserle olan mücadelesini kaybetti. Pars, Ebru Şallı’nın 2013 yılında boşanmış olduğu eski eşi Harun Tan’dan olan oğluydu. 8 yaşındaki Pars, uygulanan tüm tedavi yöntemlerine rağmen hayata tutunamadı. Gündeme düşen acı haber sonrası merak edilen birçok konu var. Ebru Şallı’nın oğlu kimdir? Ebru Şallı’nın oğlu kaç yaşında? Ebru Şallı’nın oğlu neden öldü? Hepsinin cevabı yazımızda.

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars Neden Öldü?

8 yaşındaki Pars, bir süredir lenfoma yani lenf kanseri tedavisi görmekteydi. Yaklaşık 1 yıldır devam eden tedavi süreci yanıt vermeyince küçük Pars dün gece tedavisinin sürdüğü hastanede hayata veda etti.

Tedavisi 1 Yıldır Sürüyordu

Ebru Şallı, oğlu Pars’ın lenf kanserine yakalanmasının ardından magazin muhabirlerine içini dökmüştü. Şallı, “Özel hayatıma gelen eleştiriler umurumda değil. Önceliğim Pars” ifadelerini kullanmıştı. Hastalık sebebiyle eğitimine de ara vermiş olan Pars, dün gece hayatını kaybederek Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

Ebru Şallı Kimdir?

15 Ocak 1977 tarihinde dünyaya gelen Ebru Şallı, sunucu, model ve plates eğitmenidir. Birçok kişi tarafından sabah kuşağı programlarında verdiği plates dersleriyle tanındı. 1993 yılında modellik kariyerine başlayan Şallı, 1995 yılında Queen of Turkey güzellik yarışmasında birincilik aldı. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenen Ebru Şallı, bir yıl sonra boşandı. Oyunculuk yapmayı da deneyen Şallı Belalım Benim, Gölge Çiçeği, Unutabilsem isimli dizilerde rol aldı. Sonrasında Harun Tan ile evlenen Şallı’nın Beren ve Pars isimli 2 oğlu oldu.

Anahtar Kelimeler:
Ebru şallı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.