Arda Turan'ın oğlu Aslan doğdu! Arda ve Aslıhan çifti sevenlerinden ne istedi?

Aslıhan ve Arda Turan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi. Asil Aslan Turan adını koydukları oğullarını kucaklarına alan çift mutluluklarını kamuoyuyla paylaştı. Peki, Arda Turan sevenlerinden ne istedi? Asil Aslan Turan kaç kilo doğdu? 

Ünlü futbolcu Arda Turan, ikinci oğlu Asil Aslan'ı kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Hamza Arda adında bir çocukları bulunan Arda-Aslıhan Turan çifti yeni bebeklerine kavuştu. En az beş çocuk istediklerini açıklayan Turan ailesi, Asil Arda'nın doğum haberini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Hamilelik süreci boyuncu formunu korumayı başaran Aslıhan Turan, kadınların taktirini kazanmıştı. Fanatik Galatasaraylı olan Arda Turan'ın oğluna Aslan ismini vermesi de sarı kırmızılı taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan ünlü futbolcu, korona virüsü salgını nedeniyle sevenlerinden özel bir ricada bulundu. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gereken pandemi döneminde sevenlerinin ziyaret planlarını ertelemesini istedi. Şartların normal hale gelmesinin ardından sevenlerini ağırlamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da biten Arda Turan, henüz bir takımla anlaşmadı. Milli Takım döneminde tartışma yaşadığı Fatih Terim ile arasındaki buzları eriten Arda Turan, Galatasaray'a geri dönmek istiyordu. Lakin, Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi tarafından transfer edilmeyeceği açıklandı. Bu durum sarı kırmızılı camia da tartışmalara ve fikir ayrılıklarına neden oldu. Arda Turan'ın yeni transfer döneminde Galatasaray kadrosuna katılması bekleniyor. Milli futbolcu uzun süredir uzak olduğu yeşil sahalara geri dönmek istiyor. Aslıhan Turan ile evlendikten ve ilk oğulları Hamza'yı kucağına aldıktan sonra düzenli bir hayat kuran Arda, Galatasaray'da yeniden başarılı olmayı hedefliyor. Arda Turan'ın kendisini istemeyen taraftarlara mesaj vermek için oğlunun adını Aslan koyduğu düşünülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.