Alişan'ın neden kaza yaptığı belli oldu! Aşırı hız yaptığını sakladı

Sanatçı Alişan ve ailesinin dün yaşamış olduğu araba kazasının detayları ortaya çıktı. Alişan, kaza sebebini aks kırıklığına bağlamıştı. Lakin, Alişan'ın aşırı hız yaptığı bu nedenle aracın takla attığı tespit edildi. İşte detaylar...

Alişan, eşi Buse Varol, iki yaşındaki oğulları Burak ve bakıcılarının bulunduğu araç bariyerlere çarparak 38 metre boyunca sürüklenmişti. Ölümle yüz yüze gelen Alişan ve ailesi araba kazandan dolayı korku dolu anlar yaşamıştı. Cip kullanan Alişan, kaza sebebi olarak aracın arka tarafının uçmuş olmasını göstermişti. İstanbul'dan İzmir'e hareket eden Alişan ve ailesi, Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki karayolunda kaza geçirmişti. İkinci çocuğuna hamile olduğunu açıklayan Buse Varol gözyaşlarına boğulmuştu. Çevredeki vatandaşların ihbari üzerine olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri ilk müdahale de bulunmuştu. Alişan, gazetecilere yaptığı açıklamada ''Verilmiş sadakamız varmış. Araç bir anda savrulmaya başladı ve direksiyon hakimiyetini kaybettim. Bariyerlere çarptık ve uzun bir süre sürüklendik. Araç takla attı. Böyle bir aracın nasıl kaza yaptığını anlamadım'' diye konuşmuştu. Alişan, kaza sonrası ilçe emniyet müdürlüğüne giderek ifade verdi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili tuttuğu rapor ise bugün açıklandı. Alişan'ın aşırı hız nedeniyle kaza yaptığı tespit edildi. Şarkıcı Alişan, karayolundaki hız sınırına uyduğunu söylemişti. Lakin, 120 km olan hız sınırını aştığı belirlendi. Alişan'ın 150 kilometre hız yaptığı tespit edildi. Cip model aracın aşırı hızdan kaynaklı takla attığı ve durmak için 38 metre boyunca sürüklendiği belirlendi. İstanbul-İzmir otoyolundaki incelemeler sonucu polis ekipleri 128 metrelik fren izi olduğunu tespit etti. 3 şeritli 12 metre genişliğine sahip karayolundaki 6 bariyere zarar veren Alişan, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 84. maddesi gereğince cezaya tabi tutuldu. Alkollü olmadığı belirlenen Alişan, kaza sebebi olarak aks kırılmasını göstermişti. Alişan ve ailesinin ufak sıyrıklar dışında sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.