Kurtlar Vadisi’nin Ünlü Oyuncusu Kalp Krizi Geçirdi!

Kurtlar Vadisi’nin Ünlü Oyuncusu Kalp Krizi Geçirdi!

Kurtlar Vadisi şüphesiz Türk televizyon tarihinin en önemli dizilerinden biri. Efsane dizi unutulmaz karakterleri, aksiyon dolu sahneleri ve etkileyici replikleriyle bugün bile hayran kitlesini koruyor. Ayrıca oyunculuk hayatına bu dizi ile başlayan veya bu dizi ile ünlü olan da birçok isim var. Kısacası Kurtlar Vadisi’nin Türk televizyonlarına kattığı şey çok. Ancak dizinin oyuncularından son zamanlarda korkutan haberler geliyor. Son olarak dizinin efsane ismi Turhan Kaya vefat etmişti. Şimdi ise dizinin yine çok sevilen bir oyuncusunun kalp krizi geçirdiği öğrenildi. İşte detaylar!

Kurtlar Vadisi’nin Adsız’ı Kalp Krizi Geçirdi!

Efsane dizi Kurtlar Vadisi oyuncularından korkutucu haberler gelmeye devam ediyor. Bu seferki kötü haber ise Beyti Engin’den geldi. Beyti Engin, Kurtlar Vadisi dizisinde Adsız karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncunun kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Neyse ki ünlü oyuncunun durumu iyi ve taburcu edildi. Beyti Engin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarının yüreklerine su serpti.

Beyti Engin Kimdir?

Beyti Engin 1981 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. Edirne Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Engin bunun ardından Edirne Sanat Tiyatrosu’nda sahne almaya başladı. Oyunculuk kariyerinde daha büyük adımlar atabilmek içinse 18 yaşında İstanbul’a geldi. Burada da oyunculuk eğitimi alan Beyti Engin Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü’nde de yüksek öğrenimini tamamladı. Sonrasında birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yaptı. Usta sanatçıya asıl ün kazandıran ise Kurtlar Vadisi dizisindeki “Adsız” rolü oldu.

Beyti Engin’in Rol Aldığı Diziler:

Şubat

Avrupa Yakası

Geniş Aile

Deli Saraylı

Keşanlı Ali Destanı

Beni Böyle Sev

Kayıp

Beyti Engin’in Rol Aldığı Filmler:

Küçük Esnaf

8 Saniye

Eyyvah Eyvah

Osmanlı Cumhuriyeti

Alemde Bir Gece

Çetin Ceviz 2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.