Haberlesin.com

Acun Ilıcalı'nın Dede Oldu! Genç sevgilisiyle torununu ziyarete etti

MAGAZİN

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dede oldu. Acun Ilıcalı'nın ilk kızı Banu Ilıcalı bir kız bebek dünyaya getirdi. Hastanede torununu ziyaret eden 51 yaşındaki Acun Ilıcalı'ya genç sevgilisi de eşlik etti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dede oldu. Acun Ilıcalı'nın ilk kızı Banu Ilıcalı bir kız bebek dünyaya getirdi. Hastanede torununu ziyaret eden 51 yaşındaki Acun Ilıcalı'ya genç sevgilisi de eşlik etti.

TV8 ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı dede olmanın mutluluğunu yaşıyor. Seda Başbuğ ile yaptığı ilk evliliğinden olan kızı Banu Ilıcalı anne oldu. 3 yıl önce Efe Ceyhun ile nikah masasına oturan Banu Ilıcalı'nın ilk bebeği kız oldu. 51 yaşındaki Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz'dan  ve Şeyma Subaşı'ndan olan üç kızı daha bulunuyor. Banu Ilıcalı'nın doğum haberini Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Zeynep Yılmaz, ''Sen daha bebeksin benim için'' notunu düştü. Acun Ilıcalı'nın ilk kızı Banu Ilıcalı, magazin gündeminden uzakta bir hayat sürmeyi tercih ediyor. Acun Ilıcalı'nın anne ve babasını kaybettiği trafik kazasında ölümle yüzleşen Banu Ilıcalı'nın çok sakin ve naif bir karaktere sahip olduğu biliniyor. Aşk hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Acun Ilıcalı, son olarak Ayça Çağla Altunkaya ile ilişki yaşadığını açıklamıştı. Ünlü televizyoncunun yeni Ayça'nın yaşı kızı Banu Ilıcalı'dan küçük bulunuyor. Acun Ilıcalı, ilk torununu görmek için hasteneye yaptığı ziyarette genç sevgilisi de ona eşlik etti. Erzurum kökenli bir aileye mensup olan Acun Ilıcalı, yeni sevgilisi için ailesinin onayını da aldı. Magazinden ve sosyal medyadan uzak durmayı tercih eden Ayça Çağla Altunkaya'nın, Şeyma Subaşı'na olan fiziksel benzerliği dikkat çekiyor. Şeyma Subaşı ile aynı tarihte doğan Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı'yı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Banu Ilıcalı ile arasının iyi olduğu öğrenilen Ayça Çağla, kısa süre içerisinde aileye girmeyi başardı. Öte yandan Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı'nın arasındaki buzlarda eridi. Eski eşler sık sık bir araya gelerek birlikte zaman geçiriyor. Şeyma Subaşı ise aileden aforoz edilen isim oldu. Acun Ilıcalı'nın kızına doğum hediyesi olarak bir ev aldığı iddia ediliyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.